Toimintakuvia

Opettajat

Kesäkuussa 1974 Petöfi-Seura ry järjesti yhdessä Helsingin seudun äidinkielenopettajien kanssa jatkokoulutusseminaarin yli sadalla äidinkielen ja historian opettajalle Budapestissa.

Opettajat

Keväällä 1996 Petöfi-Seura järjesti yhdessä Helsingin suomenkielisen työväenopiston kanssa unkarilaisen kulttuuriviikon konsertteineen ja esitelmätilaisuuksineen opiston päärakennuksessa. Eräs ilta oli omistettu unkarilaiselle kansanmusiikille teemalla Tonavalta tuulee. Illan aikana esiintyivät mm. taitelijapariskunta Tereza ja Istvan Szalay.

Opettajat

Valtakunnallinen Unkarin ruokaviikko järjestettiin vuonna 1999 yli kahdessa sadassa kohteessa eri puolilla maata. Petöfi-Seuran yhteistyökumppaneina olivat Sodexho ja Unkarin Suurlähetystö. Viikon avajaiset järjestettiin Satakuntatalossa Helsingissä.

Opettajat

Pianotaiteilija Ilona Lang Virosta ja oopperalaulaja Anna Karvonen ovat esiintynet useissa seurankin järjestämissä tilaisuuksissa ja konserteissa. Tässä he saavat kiitosruusut seuran hallituksen jäseneltä Juha Uskilta.